Unboxing – Logitech Zone Wired


Featured Video Play Icon

Wat als eerste opvalt als we de Logitech Zone Wired in handen hebben, is de stevige doos waarin deze premium headset is verpakt. Het karton met een minimalistische opdruk laat zien dat Logitech zelfs veel aandacht heeft geschonken aan de kwaliteit en uitstraling van de doos van deze headset.

Als we de doos openmaken zien we dat in de doos alles netjes en stevig is verpakt zodat er geen schade ontstaat bij het transport. Als we vervolgens kijken naar de headset, zien we dat deze is afgewerkt met premium materialen. De oorkussens en hoofdband voelen zacht aan en ook de microfoon draait makkelijk heen en weer.

Zone Wired: op de toekomst voorbereid

Wat wij een slimme zet vinden bij deze headset, is dat hij standaard is voorzien van een USB-C stekker. Zo ben je op de toekomst voorbereid. Maar omdat veel computers dat nu nog niet hebben, levert Logitech er een verloopstekker bij naar USB-A zodat hij op elke computer en bureautelefoon werkt.

De afstandsbediening in deze headset is redelijk standaard, maar heeft wel precies alle knoppen die je tijdens een gesprek nodig hebt. Wat overigens wel opvalt aan deze afstandsbediening is dat je hem ook gebruikt om je muziek te starten en pauzeren.

Extra sterke gevlochten kabel

Waar ik persoonlijk heel gelukkig van word, is de hoge kwaliteit van de kabel. Deze headset heeft een gevlochten kabel, zodat deze extra sterk is. Bijkomend voordeel is dat deze kabel niet in de knoop raakt.

Wil je meer weten? Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem contact met mij op voor een persoonlijk advies.

Vergelijkbare headsets met de Logitech Zone Wired

Vergelijk deze headset bijvoorbeeld met de Poly Blackwire 8225. Ga je liever voor draadloos? Vergelijk hem dan eens met de Plantronics Voyager Focus. Wil je deze drie headsets zelf proberen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center.