Product Review – Poly Blackwire 3320


Featured Video Play Icon

De Poly Blackwire 3320 is eenvoudig in gebruik en snel aanpasbaar. De zachte oorkussens en hoofdband zorgen bovendien voor een prettig draagcomfort. In combinatie met de afstandsbediening in de aansluitkabel is deze headset een ideale upgrade als je nu nog veel belt met de standaard hoofdtelefoon van je smartphone.

Stereo geluid van met de kwaliteit van Poly

Deze stereo headset geeft u gegarandeerd audio van zeer hoge kwaliteit. Met een bereik van 20 Hz tot 20 KHz valt de hoofdtelefoon binnen het bereik van de Hi-Fi normen. Start u een gesprek via uw computer of laptop? Dan optimaliseert de headset het geluid automatisch voor spraak. Zo heeft u altijd gesprekken van de hoogste kwaliteit.

Lichtgewicht = hoog comfort

Met een gewicht van slechts 96 gram (exclusief afstandsbediening) valt de Poly BW3320 in de categorie lichte hoofdtelefoons. Dankzij de zachte oorschelpen en hoofdband zijn de contactpunten met het hoofd zo comfortabel mogelijk ontworpen. U draagt deze hoofdtelefoon dus met hetzelfde comfort de hele werkdag. Prettig als u dagelijks veel gesprekken voert of graag naar muziek luistert om ongestoord te kunnen werken.

Meerdere versies van de Blackwire 3320

Ook deze headset is onderdeel van een serie met verschillende opties. Let er bij het bestellen dus op dat je de juiste kiest. Kies je bijvoorbeeld voor een aansluiting via USB-A of USB-C? Zoek je een model met een speciale knop om Microsoft Teams te bedienen? Ook dat kan, kies dan de M-versie. Wil je een mono-versie met één oorschelp? Bestel dan de Blackwire 3310.

Belangrijkste specificaties van de Blackwire 3320

  • Eenvoudig aansluiten op PC of bureautelefoon via USB-A
  • Geschikt voor gebruik met Windows en Mac OS
  • Voorzien van Poly SoundGuard: geluiden boven de 118 dBA worden automatisch verzacht
  • Ongestoord bellen dankzij ruisonderdrukkende microfoon
  • Altijd de controle over het gesprek dankzij geïntegreerde afstandsbediening in de aansluitkabel

Meer weten over de Poly Blackwire 3320?

Wil je meer weten? Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem contact met mij op voor een persoonlijk advies.