Unboxing – Logitech C930e webcam


Featured Video Play Icon

Wat als eerste opvalt is de stevige en eenvoudige doos waarin deze zakelijke webcam is verpakt. Op de achterkant van de doos van de Logitech C930e zien we dat deze geschikt is voor alle moderne versies van Windows en Mac. Daarnaast is deze webcam gecertificeerd voor het gebruik met Microsoft Teams.

Zoals we van Logitech gewend zijn is alles stevig verpakt, met voldoende karton zodat de doos tegen een stootje kan. Daarnaast hebben bijna alle plastic onderdelen een plastic folie, zodat ook de glimmende plastic onderdelen mooi blijven.

Logitech C930e: verschillende manieren van plaatsing

Wat ik persoonlijk erg handig vindt, zijn de verschillende manieren waarop je deze webcam neer kan zetten. Schroef hem bijvoorbeeld op een tripod, plaats hem op een vlakke ondergrond of klem hem op je beeldscherm.

Eenvoudig aansluiten op PC en Mac

Het aansluiten van de Logitech C930e is eenvoudig, dankzij de USB-A stekker. Sluit hem aan op je PC of Mac en hij zal direct werken. Wil je gebruik maken van de extra mogelijkheden zoals digitale zoom en belichtingsopties, installeer dan de software van Logitech.

Wat ik gaaf vind aan deze camera is de grote kijkhoek van 120 graden, de 1080p Carl Zeiss lens die filmt op 30 frames per seconde. Hierdoor is het geluid steeds goed gesynchroniseerd met de beweging van je lippen en zit er vrijwel geen vertraging in het beeld.

Gegarandeerd van je privacy met de Logitech C930e

Om je privacy te waarborgen levert Logitech deze webcam inclusief privacycover. Deze klik je eenvoudig op de webcam en geeft je altijd de mogelijkheid om de camera fysiek af te sluiten.

Bekijk ook onze andere unboxing video’s

Bijvoorbeeld van de Logitech Zone Wired of de Poly Studio X50.

Meer weten over deze webcam?

Wil je meer weten? Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Blijf op de hoogte van alle producten in onze webshop door je te abonneren op ons YouTube kanaal.