Zone True Wireless: high-end draadloos gemak


Featured Video Play Icon

De Zone True Wireless earbuds is de jongste in de Zone-familie van Logitech. Deze draadloze headset brengt muziek en vergaderingen naar een compleet nieuw niveau. Eerder bespraken we al de Zone Wireless headset, de Zone Wired headset en de Zone Wired Earbuds.

Hoe? Bijvoorbeeld door de 6 geïntegreerde microfoons. Deze zorgen uiteraard dat jij helder klinkt, maar filteren ook al het ongewenste achtergrondgeluid. Zowel voor jou als voor je gesprekspartner. Uiteraard kan je deze functie eenvoudig uitschakelen om in verbinding te staan met de omgeving waarin je werkt.

Zone True Wireless: tegelijk verbonden met twee apparaten

Wat ik heel handig vind, is dat je de Zone True Wireless tegelijkertijd verbindt met zowel je computer als je telefoon. Zo kan je binnenkomende gesprekken via Teams én je telefoon snel beantwoorden.

Handige accessoires direct in de verpakking

Qua accessoires zit je trouwens ook goed. In de verpakking vind je oorstukken in 3 verschillende maten, een oplaadkabel, een USB-A naar USB-C verloop en een dongel voor als je computer geen bluetooth heeft. Bovendien is de oplaadcase voorzien van een handig koord, zodat je hem eenvoudig meeneemt.

TelecomHunter beantwoordt al je vragen

Heb je nog vragen over deze headset? Laat het weten via de comments of neem contact op. Vond je deze video leuk? Klik dan op het duimpje omhoog. Abonneer je op ons kanaal en druk op het belletje als je een reminder wilt krijgen als we een nieuwe video uploaden.

Belangrijkste specificaties van de Zone True Wireless

  • Premium audio met slimme ruisonderdrukking
  • Gesprekstijd van 6 uur met ANC of 6,5 uur zonder ANC
  • Draadloos en bedraad oplaadbare oplaadcase
  • Verbind gelijktijdig met twee apparaten
  • ANC eenvoudig in en uit te schakelen
  • Geschikt voor Teams, Zoom, Google Voice, Google Meet, Webex, GoTo-software en vele andere applicaties

Extra details over deze headset

SKU: 985-001082
Direct kopen: https://telecomhunter.nl/logitech-zone-true-wireless.html