Logi Dock: handige alles-in-één oplossing


Featured Video Play Icon

Je laptop aansluiten op al je randapparatuur met één kabel. Dat is het belangrijkste voordeel van de Logi Dock. Bovendien heeft dit dockingstation een ingebouwde speaker en microfoon. Hiermee neem je eenvoudig deel aan je meetings in Zoom, Teams en Google Meet.

Doordat je hem aansluit via één USB-C kabel, zijn je scherm, muis, toetsenbord en webcam direct verbonden. Heb je een laptop die geschikt is voor opladen via USB-C? Dan start deze ook direct met laden.

Logi Dock: gemak én al je kabels netjes weggewerkt

Wij vinden deze oplossing ideaal als je op zoek bent naar gemak en alle kabels op je bureau netjes weg wilt werken. Achterop heb je voldoende ruimte om al je apparaten aan te sluiten. Bovendien heb je aan de voorkant nog een extra USB-C poort voor bijvoorbeeld het opladen van je telefoon.

Uitstekende speakers, ook voor muziek

Een fijne extra plus, is dat de speakers zo goed zijn, dat muziek luisteren ook echt een feestje is. Wil je meer weten over deze oplossing of hem zelf proberen in de opstelling zoals hij hier staat? Neem dan gerust contact met mij op.

Logi Dock UC specificaties

  • Sluit maximaal 5 USB-apparaten aan (2x USB-A, 3x USB-C)
  • Laad je laptop op via Logi Dock, maximaal vermogen: 100 Watt)
  • Koppel maximaal twee displays (HDMI & DisplayPort))
  • Geoptimaliseerd voor het gebruik in combinatie met alle platforms voor videobellen)

Wil jij de Logi Dock direct bestellen? Ga dan naar TelecomHunter.nl.