Unboxing – Poly Studio X50


Featured Video Play Icon

Zoek je een videobar met eindeloze mogelijkheden? Kies dan de Poly Studio X50. Deze digitale vergaderoplossing heeft werkelijk alles in zich. Je sluit eenvoudig 2 HDMI-schermen aan en de stereospeakers zorgen voor een natuurlijke geluidsweergave die de ruimte vult.

Bekijk ook de video met de product review van de Poly Studio X die we eerder maakten.

Dankzij de high-end microfoons en het formaat is deze videobar van zichzelf al geschikt voor ruimtes tot 10 personen. Met externe microfoons kan je dit zelfs nog uitbreiden. Gebruik je liever je eigen microfoonsysteem? Ook dat kan via de 3,5mm audio-input.

Poly Studio X50: Vergaderen met 4K camera

De 4K camera van de Studio X50 heeft 5x optische zoom en brengt de spreker automatisch in beeld. Is de hele groep aan het luisteren naar een externe spreker? Dan blijft de hele groep in beeld. Zodra iemand het woord neemt, dan zoomt de camera razendsnel in op deze persoon.

Specificaties van de Poly Studio X50

Camera

 • 4K
 • Maximale resolutie van 3840×2160 pixels
 • 5x optische zoom
 • Camerahoek: 120 graden
 • Automatische framing van personen

Uitzenden

 • 2 monitoren via HDMI
 • Draadloos content delen

Geschikt voor

 • Meetings tot 10 personen
 • HDMI-input voor externe apparaten
 • Poly TouchControl panel TC8
 • Microsoft Teams (let op: aparte licentie nodig)
 • Zoom (let op: aparte licentie nodig)

Connectiviteit

 • 1x HDMI-output
 • 2x HDMI-input
 • USB-A (3.0)
 • USB-C
 • 3,5mm line-in
 • Bluetooth 5.0
 • WiFi
 • Ethernet (RJ45 – 10/100/1000)

Poly TouchControl panel TC8

Creëer de meest optimale ervaring voor iedere gebruiker door de Poly TC8 toe te voegen aan de Studio X. Met deze intuïtieve tablet heb je maximale controle over alle functies op jouw Poly Studio X. Bekijk wanneer de volgende meeting is in de agenda en neem direct deel, bestuur de camera of bepaal welke content in beeld is. Dankzij de voeding van Power over Ethernet (PoE) is aansluiten via een enkele datakabel genoeg.

Wil je meer weten over dit product? Neem gerust contact met ons op! Direct bestellen kan via de webshop.