Product Review – Headsets voor callcenters


Featured Video Play Icon

We zien in callcenters twee soorten aansluitingen van headsets. USB en Quick Disconnect of kortweg QD. USB is ideaal voor callcenters die werken met softphone applicaties van bijvoorbeeld Avaya of Microsoft terwijl Quick Disconnect wordt toegepast in callcenters met bureautelefoons. Let er bij QD trouwens wel op dat je de juiste aansluitkabel aanschaft. Maar welke headset past het beste bij jou? In deze video bespreken we een USB en een QD headset die zowel in mono als duo beschikbaar. De prijzen van deze modellen varieren tussen de 60 en 75 euro exclusief btw.

USB headsets voor callcenters

Als je regelmatig agents wilt bijschakelen tijdens piekuren, zijn USB headsets ideaal. Je agents kunnen deze namelijk op iedere gewenste locatie aansluiten op hun laptop en direct aan het werk.De Plantronics Blackwire 5220 is een comfortabele USB headset met twee oorschelpen. Ideaal dus om ongestoord je telefoongesprekken te voeren. De zachte oorschelpen geven de headset een hoog draagcomfort en de bediening in de kabel geven je maximale controle tijdens je gesprek. Wil je nou liever een oor vrij hebben? Kies dan voor de Plantronics Blackwire 5210.Dezelfde headset maar dan met één oorschelp.

Quick Disconnect (QD) headsets voor callcenters

Callcenters met bureautelefoons kiezen voor QD. Hierbij hebben alle agents een eigen headset die ze eenvoudig en snel aansluiten op de plek waar ze die dag werken. De flexibele, zachte oorschelpen geven de Plantronics EncorePro 520 een hoog draagcomfort voor dagelijks gebruik. Doordat de microfoon zowel naar links als naar rechts te draaien is, kan de oorschelp mét microfoon op beide oren gedragen worden. Ook voor deze headset is er een optie met één oorschelp. Dit is de Plantronics EncorePro 510.
Zo kies je altijd de headset die het beste past bij jouw agents.

Wil je meer weten of direct één van de besproken USB en Quick Disconnect headsets bestellen? Neem contact met ons op of bestel de Plantronics Blackwire 5220, Blackwire 5210, EncorePro 520 of Encore Pro 510 in onze webshop.