Product Review – Poly Studio X


Featured Video Play Icon

De Poly Studio X is een alles-in-één vergaderoplossing. Je hebt dus geen PC nodig. Sluit hem aan op het beeldscherm in een vergaderkamer en op internet, log in op een Cloud applicatie zoals Microsoft Teams of Zoom en uw eerste vergadering kan binnen 2 minuten beginnen.
Bekijk ook onze ‘Unboxing Video’ van de Poly Studio X50.

Poly Studio X – in een paar tellen klaar voor gebruik

Gebruikt u andere software voor videovergaderen? Gebruik de X eenvoudig in combinatie met vrijwel alle bekende Cloud Video Services zoals BlueJeans, GoToMeeting of natuurlijk de video software van Poly zelf. De X serie is in een paar tellen klaar voor gebruik, alle software die u nodig heeft, is al geïnstalleerd. Het is dus echt Plug & Play.

Alle voordelen op een rij

  • Eenvoudige installatie met weinig kabels
  • Intuïtieve software
  • Klaar voor gebruik met Microsoft Teams en Zoom
  • Ideaal voor vergaderingen en webinars
  • Hoogwaardige video én audio prestaties
  • Deel draadloos het scherm van je apparaat

Wat je zelf aan moet schaffen

Wil je snel aan de slag met online vergaderen of wil je de kwaliteit van je webinars naar een nog hoger niveau tillen? Dan is de Poly Studio X de ideale oplossing voor jou. Maar wil je echt snel aan de slag, dan adviseren we je om ook na te denken over de aanschaf van deze producten:

Hardware bij de Poly Studio X

Het belangrijkste wat je nodig hebt is een televisie, het liefst met een aanraakgevoelig scherm. Dit geeft je de meest optimale beleving en helpt je bovendien bij de eenvoudige bediening van de Poly Studio X. Gebruik je een televisie zonder touch screen, koop dan ook de Poly TC8. Met deze tablet-achtige bedieningsmodule heb je altijd maximale controle over alle gesprekken, presentaties en meetings. Uiteraard kan je ook een gewone computermuis aansluiten voor snelle toegang tot alla functies die je anders op het scherm zou aantikken.

Zelf gebruiken wij bij de Poly Studio X50 een BenQ Interactive Flat Panel met aanraakgevoelig scherm. Wil je deze opstelling uitproberen in Harderwijk? Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Software bij de Poly Studio X

In principe is alle software geïnstalleerd zodat jij snel aan de slag kunt. Let er wel op dat je de juiste licentie hebt voor Zoom of Microsoft Teams. Doordat de videobar als stand-alone oplossing werkt, heeft deze een eigen licentie nodig. Overleg met je systeembeheerder of deze videobar direct past in jullie ICT-landschap.

Wil je meer weten over dit product? Neem gerust contact met ons op! Direct bestellen kan via de webshop.