Functies en meerwaarde van de Poly TC8


Featured Video Play Icon

Graag zoomen we samen met jou in op het bedieningspaneel TC8 van Poly. Dit 8 inch touchscreen gebruik je in combinatie met de Poly Studio X30 en Studio X50 of de G7500. Zonder laptops op tafel start je eenvoudig je volgende vergadering.

Hoe dat precies werkt, demonstreert Nils in deze video. De Poly TC8 is een bedieningspaneel die je gebruikt in combinatie met de Poly Studio X30 en X50 of de G7500. Dankzij de TC8 start je eenvoudig je volgende vergadering of start je snel een ongepland gesprek. Groot voordeel hierbij is, dat je dit kunt doen zonder je eigen laptop aan te sluiten.

Gebruik de TC8 met Zoom, Teams of welk platform jij maar wilt

Je stelt de Poly Studio X30, Studio X50 of G75000 zelf in voor het gebruik met Zoom of Teams. Wil je gebruik maken van een ander videoplatform, dan kun je ook gebruik maken van de Poly-modus. De opstelling die we vandaag bekijken is ingesteld op Microsoft Teams.

Beheer eenvoudig alle onderdelen van je vergaderruimte

Wat je op het scherm ziet is dus de interface van Microsoft. Met de TC8 heb je heel veel controle over alle facetten van je meeting. Van het instellen van de camerahoek tot het delen van je scherm. Daarnaast kun je natuurlijk het volume regelen en de microfoon dempen. Hoe je jouw scherm deelt, bepaal je overigens helemaal zelf. Kies bijvoorbeeld om dit te doen met een HDMI-kabel, via Miracast of Airplay of via de Poly Content App.

Sinds kort kan je ook jouw domotica bedienen met de Poly TC8. Swipe hiervoor op het scherm aan de rechterkant naar links en kies ‘Environment’. Voeg eenmalig je slimme apparaten toe om ze vervolgens eenvoudig te bedienen.

Heeft de Poly TC8 meerwaarde?

Dus, heeft de Poly TC8 meerwaarde in de vergaderruimtes van vandaag? Wat ons betreft wel. Doordat je hem gebruikt zonder laptop, draait het echt om de inhoud van de vergadering. Doordat het direct werkt, kan je vergadering altijd snel starten. Zeker in combinatie met de gebruiksvriendelijke interface is de TC8 een welkome aanvulling in elke organisatie!

Probeer de Poly TC8 zelf

Wil je de TC8 zelf eens proberen in combinatie met Teams of Zoom? Neem dan contact met ons op. We geven je graag een vrijblijvende demonstratie in het TelecomHunter Experience Center in Harderwijk.

Schaf de TC8 eenvoudig aan via TelecomHunter.