Review Poly Studio P5


Featured Video Play Icon

Deze week onderwerpen we de Poly Studio P5 aan de test. Deze nieuwe webcam van Poly beschikt over een HD camera (1080p), met 4x optische zoom en automatische lichtcorrectie en autofocus. Daarnaast heeft de webcam aan de achterzijde een handige USB-poort om de dongel van je headset of speakerphone op aan te sluiten.

In de video kijken we naar de beeldkwaliteit van de camera, maar testen we ook de geïntegreerde microfoon. Daarnaast sluiten we de bluetooth USB-dongel van de Poly Voyager Focus 2 aan om ook deze verbinding te testen. Uiteraard nemen we je mee in het hele proces zodat je aan het einde zelf je conclusie kunt trekken over deze nieuwe complete Poly webcam.

Opstelling 1: Poly Studio P5

De eerste opstelling die we testen is alleen de Poly Studio P5. Hierin demonstreren we onder andere het ingebouwde lenskapje (heel netjes weggewerkt Poly 👍), de automatische belichting én de autofocus. Het geluid in dit deel van de video is opgenomen met de standaard geïntegreerde microfoon in de webcam. Deze microfoon heeft in de basis een prima kwaliteit, maar beschikt niet over bijvoorbeeld ruisonderdrukking.

Opstelling 2: Poly Studio P5 met de Voyager Focus 2 headset

In het tweede deel van de video sluiten we de BT-700 USB-dongel van de Poly Voyager Focus 2 aan ín de webcam. Handig, want nu kunnen we de webcam én headset via één kabel verbinden met de computer. Wat hier opvalt is dat het geluid direct wordt omgeleid via de speakers en dat met name de microfoon een flinke upgrade krijgt. Achtergrondgeluiden van de airco en computers zijn vrijwel volledig gereduceerd. Hiermee is deze opstelling ideaal voor hybride werkers die thuis en op kantoor werken in rumoerige omgevingen.

Conclusie

Wij zijn tevreden over deze webcam van Poly, zeker in combinatie met de draadloze Voyager Focus 2. Deze webcam onderscheidt zich door de nette afwerking, het slimme geïntegreerde lenskapje én de handige USB-aansluiting aan de achterkant van de camera.

Wil je meer weten of deze camera bestellen? Kijk dan op: telecomhunter.nl/poly-studio-p5.html.

SKU: 2200-87070-001