Eerste indruk Poly Voyager Focus 2


TelecomVlog - Poly Voyager Focus 2

Gisteren introduceerde Poly de nieuwe Poly Voyager Focus 2, de opvolger van de toch al succesvolle Voyager Focus. Zodra we dit product in handen hebben, maken we hier uiteraard een unboxing en een review video van. Maar laten we nu alvast kijken naar de specs van de Focus 2. Inmiddels hebben we de headset ook gereviewed, bekijk het blog én de video.

 

Active Noise Cancelling 2.0

Poly lijkt het belang van rustige gesprekken net iets beter te begrijpen dan haar concurrenten. Niet voor niets ontwikkelde Poly slimme technieken zoals Acoustic Fence. Maar ook op het gebied van Active Noise Cancelling (ANC) overtreft Poly zichzelf met de Voyager Focus 2.

In de headset zijn vier microfoons verwerkt die slim met elkaar samenwerken. De microfoon op de top van de microfoonarm definieert het primaire geluid. Vervolgens zorgen de andere drie microfoons (of de microfoonarm en op beide oorschelpen) dat al het andere geluid volledig wordt onderdrukt. Uiteraard bepaal je als gebruiker zelf de mate waarin dit gebeurt. Op de zijkant van een oorschelp zet je ANC uit, op de middenstand of op de hoogste stand.

In onderstaande video demonstreert Poly zelf hoe dit werkt:

 

Poly Voyager Focus 2 met Acoustic Fence

Stel je eens voor: je zit op je werkplek en rondom je hoofd is een virtuele bubbel. Al het geluid buiten deze bubbel is per definitie niet bedoeld voor je gesprekspartner. Hoe mooi is het als al dat geluid dus door je headset wordt geblokkeerd?! Dit is precies wat Poly Acoustic Fence doet en waar Poly steeds meer producten mee uitrust. Blaffend honden, klussende buren en luidruchtige collega’s zijn met de Poly Voyager Focus 2 dus nooit meer een excuus.

In onderstaande video demonstreert Poly zelf hoe dit werkt:

 

Eenvoudig beheer via Poly Lens

Dankzij Poly Lens (lokaal in een app of in de cloud) heb je zelf maximale controle over je headset. Bepaal bijvoorbeeld zelf welke actie je headset moet nemen wanneer je hem opzet als je gebeld wordt of stel in welke gesprekken dominant zijn. Bovendien kun je de headset eenvoudig updaten met de meest recente firmware. Zo koop je nu een moderne headset, maar weet je dat deze ook in de toekomst up-to-date blijft.

 

SKU: 213727-01