Review en unboxing van de Plantronics 8200 UC


Featured Video Play Icon

Vandaag reviewen we de Plantronics 8200 UC en deze headset combineert het beste van twee werelden: muziek en gesprekken. Het brede bereik van de hoofdtelefoon, het over-ear model én de zachte oorkussens maken namelijk dat je deze 8200 UC met gemak de hele dag draagt. Of je nu luistert naar je favoriete afspeellijst of gesprekken voert via Teams, jouw nieuwe headset is er klaar voor!

Wat als eerste opvalt bij deze headset is dat deze de bekende microfoonarm mist. Opvallend is dat dit vrijwel geen effect heeft op de kwaliteit van de microfoon. Deze is namelijk slim verwerkt in de oorschelp en is zó afgesteld om alles wat jij zegt nauwkeurig te registreren.

Plantronics 8200 UC ongestoord werken

De oorkussens sluiten jouw complete oor af en daarmee zorgen ze al voor vermindering van een hoop geluiden van buitenaf. Daarnaast is de 8200 UC uitgerust met Active Noise Cancelling (ANC) die je in kan stellen op twee niveaus. Zo heb je dus zelf volledige controle over de dingen die je juist wél of juist niet hoort. Bij onze eigen test in het vliegtuig was zelfs het brommende geluid van de motoren niet te horen en konden we dus ongestoord genieten van onze favoriete muziek.

Draadloos én bedraad te gebruiken

Wat bij deze headset heel handig is, is dat de headset zowel bedraad als draadloos is te gebruiken. Heb je dus geen bluetooth op je afspeelapparaat, dan is dat geen probleem. Je kunt de meegeleverde USB-dongle gebruiken of de 3,5mm aansluitkabel. Zo gebruik je de Plantronics 8200 UC dus altijd en overal op jouw manier. Thuis, op kantoor of onderweg. Deze headset gaat graag samen met jou op pad.

Hoogwaardig reisetui

Bij deze headset krijg je standaard een gevoerd reisetui. In de beide vakken van dit etui kun je de headset en alle accessoires eenvoudig opbergen en veilig vervoeren. Zo weet je zeker dat je headset altijd goed is opgeborgen en je alle benodigdheden bij je hebt.

Bestel de Plantronics 8200 UC via TelecomHunter.nl.
SKU: 208769-01