Unboxing – Plantronics Voyager 6200 UC


Featured Video Play Icon

Vandaag pakken we de Plantronics Voyager 6200 UC uit. Deze headset is een beetje anders dan de meeste headsets. Dat komt doordat je deze headset niet op je hoofd, maar in je nek draagt. Laten we kijken wat er in de doos zit.

In de doos zit een stevig opbergetui, verschillende maten oordopjes zodat deze altijd passen bij de vorm van jouw oren, een USB-oplaadkabel, de headset zelf, de bureaulader en een USB-dongle voor het geval je computer niet beschikt over de meest recente bluetooth-versie.

Voordelen van de Plantronics Voyager 6200 UC

Wij zijn erg enthousiast over deze headset omdat je deze kunt verbinden met twee apparaten tegelijkertijd. Daarnaast gaat de nekband trillen als er een inkomende oproep is, zo hoef je de oortjes dus niet in te hebben om toch te merken dat je gebeld wordt. Ook beschikt de headset over noise cancelling in zowel de oordopjes als de microfoon zodat jij en je gesprekspartner altijd ongestoord kunnen bellen. Als kers op de taart krijg je bij deze headset standaard een bureaulader, zodat het opladen zeer eenvoudig werkt.

Update eenvoudig de firmware van je headset

Wil je een toekomstbestendige headset? Kies dan voor de Plantronics Voyager 6200 UC. Je kan de software in de headset namelijk eenvoudig updaten via de Plantronics Hub op je computer. Updaten is eenvoudig, je sluit de headset aan via de USB-kabel en je computer herkent je headset direct. In de Plantronics Hub klik je op ‘update’ en je headset is binnen no-time weer voorzien van de nieuwste drivers. Hoe jij daarvan profiteert? Bijvoorbeeld door noise cancelling die nog beter werkt, waardoor je nog beter te verstaan bent in rumoerige omgevingen.

Wil je deze headset bestellen? Ga dan naar www.telecomhunter.nl. Heb je nog vragen over de headset? Stel ze dan gerust via de telefoon, chat of e-mail. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een headset.