TelecumHunter Experience Center Harderwijk

TelecomHunter Experience Center Harderwijk

In 2020 realiseerde TelecomHunter een Experience Center op het kantoor in Harderwijk. Hier kunnen geïnteresseerden in verschillende settings verschillende telecomoplossingen uitproberen. Bijvoorbeeld voor de inrichting van een callcenter, vergaderruimte of werkplek.

Ervaar callcenter headsets in ons Experience Center

In het TelecomHunter Experience Center in Harderwijk is een opstelling gemaakt die vergelijkbaar is met een opstelling in een callcenter. Hier test je uitgebreid headsets met én zonder noise cancelling, microfoons met ruisonderdrukking en innovaties zoals Poly Acoustic Fence. Ben je op zoek naar nieuwe headsets voor je callcenter? Kom dan zeker langs in ons Experience Center om een aantal modellen zelf te testen. Ben je er nog niet helemaal uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bureautelefoons

Sinds jaar en dag staan er op kantoor talloze telefoons. De markt van bureautelefoons verandert momenteel razendsnel. Integratie met Microsoft Teams? Mogelijk. Koppeling met je smartphone? Mogelijk. Videobellen vanaf je bureau? Mogelijk. De hardware ontwikkelt zich razendsnel. We laten je graag alle mogelijkheden zelf ervaren. Heb je bepaalde wensen? Daag ons uit met je vraag en we demonstreren graag een passende oplossing in ons Experience Center.

Vergaderoplossingen

Vergaderen met een videobar, een klassieke conferentietelefoon of een USB-speaker met ingebouwde microfoon. De mogelijkheden zijn eindeloos en afhankelijk van het formaat van de ruimte, het aantal mensen met wie je gelijktijdig wilt vergaderen en of je er een goede video-oplossing bij zoekt. Laat ons weten welke vergaderoplossing jouw voorkeur heeft zodat we hier een passende testopstelling bij kunnen maken voor tijdens jouw bezoek.

Historie van Poly

Het TelecomHunter Experience Center is tot stand gekomen in samenwerking met Poly, de nieuwe naam van Polycom en Plantronics. Poly is sinds 1961 specialist op het gebied van hoogwaardige audio-verbindingen. Zo waren ze onder andere werkzaam voor NASA toen de Apollo 11 vertrok richting de maan. De beroemde quote van Neil Armstrong: “That's one small step for a man, one giant leap for mankind”, was hoorboor voor de wereld dankzij de hardware van Poly. Lees meer over de historie van Poly.

Advies of offerte op maat?

We zoeken graag de beste oplossing voor jou!

Demonstratie op maat?

Plan een bezoek aan ons Experience Center!