JABRA SPEAK 510Van de Jabra Speak 510 hebben wij twee varianten in ons assortiment: de Jabra Speak 510 UC en Jabra Speak 510 MS . Maar… welke sluit het beste aan bij uw vraag? Op deze pagina leggen we de overeenkomsten en verschillen uit en beschrijven we wanneer welk model de beste keuze is.

Om het verschil goed te begrijpen, is het handig om het verschil te kennen tussen UC en MS. UC is de afkorting van Unified Communications. Oftewel een universele oplossing voor verschillende platforms zoals Zoom, Teams, Webex en GoToMeeting. MS staat voor Microsoft. Dit zijn dus producten die door Microsoft zijn gecertificeerd en dus gegarandeerd optimaal werken met Microsoft-programma’s zoals Teams en Skype for Business.


Belangrijkste overeenkomsten

Qua functie zijn beide toestellen exact gelijk. Beide zijn aan te sluiten via de ingebouwde USB-kabel, maar ze zijn ook allebei te verbinden via bluetooth. De accuduur van deze speakerphone is maximaal 15 uur en de accu is eenvoudig op te laden via de USB-A kabel.

Belangrijkste verschillen

Het enige verschil tussen beide modellen is de certificering door Microsoft bij de Jabra Speak 510 MS. Dit betekent dat je de garantie krijgt dat dit product optimaal werkt met alle programma’s van Microsoft. De UC-versie werkt dus óók met Microsoft, maar is hier niet voor gecertificeerd.

Wanneer welk model?

Ons advies is om in omgevingen die volledig gebruik maken van Microsoft te kiezen voor de MS-versie van een product. Gebruikt u ook regelmatig andere programma’s, kies dan de UC-versie.


Direct bestellen

Wilt u de Jabra Speak 510 direct bestellen? Dat kan. Kijk op de productpagina’s voor de actuele prijzen.

  • Direct naar de Jabra Speak 510 MS 510 MS
  • Direct naar de Jabra Speak 510 UC 510 UC

Veelgestelde vragen

Heeft de Jabra Speak 510 een microfoon?
De Jabra Speak 510 heeft een zogenaamde omni-directionele microfoon. Dit betekent dat iedereen die rondom de microfoon van de Jabra Speak 510 zit, luid en duidelijk is te horen tijdens het gesprek.

Is de Jabra Speak 510 compatible met Microsoft Teams?

De Jabra Speak 510 is zeker geschikt voor Skype en Microsoft Teams. Werk je exclusief met Teams? Dan is ons advies om te kiezen voor de Jabra Speak 510 MS. Werk je ook met platforms zoals Zoom, GoToWebinar of Bluejeans, kies dan voor de UC-variant van deze speakerphone.

Hoe gebruik je de Jabra Speak 510?

Je kunt de Jabra Speak 510 op twee manieren gebruik. Je kunt hem via de geïntegreerde USB-poort direct aansluiten op je computer of je kunt hem via Bluetooth verbinden met je tablet, laptop of smartphone. Wist je trouwens dat je deze speakerphone met twee apparaten op hetzelfde moment kunt koppelen? Handig als je hem tegelijk voor je computer én telefoon wilt gebruiken.

Hoe verbind je de Jabra Speak 510 met een telefoon?

Het verbinden van de Jabra Speak 510 met je telefoon doe je in twee eenvoudige stappen. Houd allereerst de Bluetooth-toets op de Jabra Speak 510 twee seconden ingedrukt. Het Bluetooth-lampje op het apparaat knippert dan blauw. Laat de toets los wanneer u de verbindingsinstructies hoort. Schakel vervolgens bluetooth in op uw mobiele apparaat en selecteer de Jabra Speak 510 uit de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten. Als er om wordt gevraagd, voer dan het wachtwoord 0000 in.

Wat is de Jabra Speak 510?

De Jabra Speak 510 is een zogenaamde speakerphone. Hiermee kun je eenvoudig samen met collega’s telefoongesprekken voeren. De Jabra Speak 510 heeft een speaker en microfoon zodat je goed te horen bent en je gesprekspartner ook goed hoort. Bovendien kun je dit apparaat ook gebruiken als externe speaker voor je computer.

Werkt de Jabra Speak 510 met Mac?

Je kunt de Jabra Speak 510 gebruiken met PC en Mac. Verbind de speakerphone via USB of bluetooth met je computer en stel deze zo nodig via instellingen in als standaardapparaat voor in- en uitgaande geluiden.


Unboxing review Jabra Speak 510 MS

In deze video pakken we de Jabra Speak 510 MS uit, sluiten hem aan via USB én bluetooth en vertellen we over de mogelijkheden van de tiptoetsen. Zo bent u goed geïnformeerd voordat u deze draadloze speakerphone aanschaft.

  • SKU 7510-109
  • EAN/UPC 5706991014839