Jabra Evolve 20De Jabra Evolve 20 is verkrijgbaar in meerdere soorten. Maar welke past bij jouw organisatie? Op deze pagina zoomen we in op de verschillen en overeenkomsten en beantwoorden we de meest gestelde vragen. Zo helpen we jou om de beste keuze te maken.

Het belangrijkste verschil bij de Jabra is de keuze tussen UC en MS. Hierbij staat UC voor Unified Communications. Dit is de universele naam voor platforms zoals Zoom, Teams, Webex en GoToMeeting. De modellen die zijn gecertificeerd door Microsoft hebben de toevoeging: MS. Deze producten werken gegarandeerd naadloos samen met Microsoft-programma’s zoals Teams en Skype for Business.

JABRA Evolve 20

Belangrijkste overeenkomsten

Qua functionaliteiten zijn beide headsets gelijk. Zo sluit je hem eenvoudig aan via USB-A. Bovendien heeft elke headset de ‘puck’ waarmee je snel controle hebt over je gesprek. Tot slot zijn de gebruikte materialen en kabellengte exact gelijk.

Belangrijkste verschillen

Het enige verschil tussen de modellen is de certificering door Microsoft bij de Jabra Evolve 20 MS. Bij de MS-modellen krijg je de extra garantie dat deze optimaal samenwerken met de programma’s van Microsoft. De UC-versies werken uiteraard óók met Microsoft, maar is hier niet officieel voor gecertificeerd.

Wanneer welk model?

Ons advies is om te kiezen voor de MS-verise als jij in een volledige Microsoft-omgeving werkt. Gebruik je ook andere software voor online vergaderingen zoals Zoom, GoToMeeting of Webex, kies dan voor een UC-versie.


Jabra Evolve 20

Direct bestellen

Wil je de Jabra Evolve 20 direct bestellen? Dat kan. Kijk op de productpagina’s voor de actuele prijzen.

Heeft u nog meer vragen of bent u op zoek naar advies op maat? Neem contact met ons op, we helpen u graag.


Veelgestelde vragen over de Jabra Evolve 20

Heeft de Jabra Evolve 20 Noise Cancelling?

De microfoon van de Jabra Evolve 20 beschikt over ruisonderdrukking. De headset zelf produceert geen tegengeluiden om omgevingsgeluiden te dempen. Dankzij de dubbele oorschelp heb je uiteraard wel minder last van omgevingsgeluid doordat de oorkussens een deel van de achtergrondgeluiden dempen.

Wat is het verschil tussen de Jabra Evolve 20, de Jabra Evolve 30 en de Jabra Evolve 40?

De Jabra Evolve 20 serie is de instapversie van de Evolve-reeks. Dit zie je bijvoorbeeld aan de afwerking. De Evolve 20 heeft schuimen oorkussens, terwijl de Evolve 30 en 40 zachtere lederen oorkussens hebben. De Evolve 40 is naast USB ook aan te sluiten via 3,5mm.

Heeft de Jabra Evolve 20 Noise Cancelling?

De microfoon van de Jabra Evolve 20 beschikt over ruisonderdrukking. De headset zelf produceert geen tegengeluiden om omgevingsgeluiden te dempen. Dankzij de dubbele oorschelp heb je uiteraard wel minder last van omgevingsgeluid doordat de oorkussens een deel van de achtergrondgeluiden dempen.

De Jabra Evolve 20 serie is de instapversie van de Evolve-reeks. Dit zie je bijvoorbeeld aan de afwerking. De Evolve 20 heeft schuimen oorkussens, terwijl de Evolve 30 en 40 zachtere lederen oorkussens hebben. De Evolve 40 is naast USB ook aan te sluiten via 3,5mm.

Deze twee headsets liggen qua specificaties heel dicht bij elkaar. De Plantronics Blackwire C3220 heeft betere speakers waardoor geluiden natuurgetrouwer overkomen.

Wat is het verschil tussen de Jabra Evolve 20 en de Logitech H570e?

Ook deze twee headsets liggen qua specificaties dicht bij elkaar. Ook hier heeft de Logitech H570e een breder bereik van zowel de hoge als lage tonen. Bovendien is de afwerking van de H570e iets beter omdat deze headset lederen oorkussens heeft in plaats van schuimen.

Welke software heb ik nodig bij de Jabra Evolve 20?

De Jabra Evolve 20 is direct als je hem ontvangt te gebruiken met je computer, laptop en telefoon. Wil je een stap verder gaan en bijvoorbeeld je gesprekken beheren, het in-gesprek-lampje activeren of je headset updaten? Download en installeer dan gratis Jabra Direct. Hiermee krijg je direct toegang tot alle functionaliteiten van je headset.

Hoe verbind ik de Jabra Evolve 40 met mijn computer en Mac?

Het aansluiten van de Jabra Evolve 40 kan op computers met Windows en MacOS, daarnaast kan je de headset ook aansluiten via de 3,5mm plug op je smartphone. Let er wel op dat het kan zijn dat je voor bijvoorbeeld je iPhone een verloopstekker nodig hebt van lightning naar 3,5mm. Heb je een bureautelefoon met USB of een 3,5mm aansluiting? Ook dan kan je deze headset prima gebruiken.

Kan ik de Jabra Evolve 40 aansluiten op mijn telefoon?

Je kunt de Jabra Evolve 40 aansluiten op zowel bureautelefoons als smartphones. Voor smartphones gebruik je de 3,5mm-aansluiting (al dan niet met een adapter) en voor bureautelefoons gebruik je de kabel die past op jouw bureautelefoon.