Top 3: Headsets voor thuiswerken


Featured Video Play Icon

In de afgelopen maanden zagen we de vraag naar headsets om ongestoord thuis te kunnen werken flink groeien. Logisch natuurlijk. Maar wat zijn nou de drie meest verkochte headsets voor thuiswerken? Nils onthult het in deze video. Maar als je verder leest, ontdek jij het ook 😉.

Nummerrrr 3: Plantronics Blackwire 5220

De Plantronics Blackwire 5220 is een ideale headset voor thuis. Je kunt hem namelijk eenvoudig aansluiten via USB-A én een 3,5mm jackplug. Gebruik je de USB-kabel, dan profiteer je bovendien van de handige afstandsbediening in de kabel. Combineer dit met een uitstekend draagcomfort en je begrijpt dat deze headset een perfecte aanvulling is voor jouw bureau. Qua prijs moet je bij de Blackwire 5220 denken aan zo’n 75 euro, inclusief BTW.

En op 2… de Plantronics Voyager 5200 UC

Ideaal voor thuis én onderweg. Dat is wat de Voyager 5200 UC tot een echte snelloper maakt bij leveranciers. Het compacte in-ear model draagt prettig en de slimme oplaadcase zorgt dat jij nooit met een lege accu zit. Wist je trouwens dat je de headset zowel ín de case als óp de case kunt opladen? Handig als je hem ook wilt gebruiken als bureaustandaard. Wil je de Plantronics Voyager 5200 UC aanschaffen? Op dit moment ligt de prijs rond de 125 euro inclusief BTW.

Met stip op 1: de Plantronics Voyager Focus

Wij maken er geen geheim van. Deze moderne klassieker is onze maar, zoals nu uit de verkoopcijfers blijkt, ook jullie absolute favoriet. Draadloos, hoog draagcomfort en uitstekende audiokwaliteit. Deze headset heeft het simpelweg allemaal. Dankzij de grote accu heb je bovendien tot wel 12 uur luisterplezier. Plaats de headset aan het einde van de dag in de bureaulader om de volgende dag weer met een volle accu van start te gaan. De prijs van de Plantronics Voyager Focus ligt bij TelecomHunter rond de 190 euro inclusief BTW.

Headsets voor thuiswerken

Welke headset kies jij voor thuiswerken? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.