Review – Poly Studio P15


Featured Video Play Icon

Vandaag staat er een heel nieuw product van Poly centraal. Speciaal voor alle thuiswerkers ontwikkelde Poly de Studio P-lijn. Met een eigen webcam, alles-in-één-oplossing en zelfs een monitor die helemaal klaar is voor videovergaderen. Vandaag reviewen wij de Poly Studio P15. Een kwalitatieve webcam met uitmuntende audioprestaties.

Poly Studio P15: Altijd en overal ongestoord vergaderen

Wat als eerste opvalt aan de P15 is het formaat. Maar dat is niet gek, want in de Studio P15 huist een 4K-camera, uitstekende speakers én een briljante microfoon. Dit wordt nog aangevuld met slimme functies die Poly al langer gebruikt om de audio te optimaliseren. Dankzij Acoustic Fence en NoiseBlock AI kunt u altijd en overal ongestoord vergaderen.

Eenvoudig aansluiten en installeren

Het aansluiten en installeren van de Studio P15 is heel eenvoudig. Gebruik de meegeleverde USB-kabel (let op: USB-C, dus bestel eventueel een verloopstekker naar USB-A) voor de verbinding tussen de videobar en de computer en koppel de P15 aan het stroom. Vervolgens doet uw computer de rest. Deze herkent de videobar namelijk automatisch als nieuw apparaat voor audio én video. Open Teams of Zoom en start uw meeting.

Handige functies

Wat wij heel handig vinden aan de Poly Studio P15 is het automatisch volgen van de spreker door de camera. Via de Poly Lens desktop applicatie bepaal je zelf hoe snel dit gebeurt en hoe het beeld zich verplaatst. Komt er een tweede spreker in beeld? Dan past de P15 het frame automatisch aan, zodat iedereen goed in beeld is.

Zoek je alleen een speakerphone? Bekijk dan onze review van de Poly Sync 20.

Poly Studio P15 specificaties

 • Krachtige speakers
 • Hoge kwaliteit beeldsensor met 4K-camera
 • Automatische framing en centrering van de spreker
 • Noise Block AI en Acoustic Fence om achtergrondgeluiden te elimineren
 • Geïntegreerde privacy shuttter
 • Gecertificeerd door Zoom en Microsoft Teams

Wat zit er in de doos

 • Poly Studio P15
 • Verwijderbare monitorclip
 • Stroomadapter
 • USB-C kabel (adapter naar USB-A niet inbegrepen)
 • Installatieblad

Meer weten of bestellen? Kijk op TelecomHunter.nl.