Unboxing – Logitech Zone Wireless


Featured Video Play Icon

Vandaag zoomen we in op de draadloze Logitech Zone Wireless. Wil je liever de bedrade versie? Bekijk dan onze unboxingvideo van de Logitech Zone Wired.

De doos van deze headset ziet er goed en stevig uit. Dit voorkomst schade en zorgt dat jij je headset altijd in goede orde ontvangt. Ook in de doos ziet alles er netjes uit. Uiteraard is de headset direct zichtbaar als je het deksel optilt. Daarnaast zie je de USB-A-dongel, maar ook een handige verloopstekker van USB-A naar USB-C, handig als alle USB-A-poorten al in gebruik zijn of als je computer of laptop niet beschikt over USB-A.

Standaard met handige accessoires

Ook wordt deze headset geleverd met een oplaadkabel (USB-A naar USB-C), een uitgebreide handleiding en een eenvoudige reistas. Zo vind je in de verpakking dus alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te kunnen.

Werk gefocust met de Logitech Zone Wireless

Deze headset beschikt standaard over een groot aantal functionaliteiten. Denk aan Active Noise Cancelling (ANC), ruisonderdrukking in de microfoon en audio van hoge kwaliteit. Een aantal andere functionaliteiten brengen we graag specifiek bij je onder de aandacht:

  1. Eenvoudig muten
    Het muten van je microfoon was nog nooit zó eenvoudig. Draai simpelweg je  microfoonarm omhoog en je bent onhoorbaar voor je gesprekspartner. Ideaal als je even snel wat wilt overleggen met iemand anders in dezelfde ruimte.
  2. Verloopstekken van USB-A naar USB-C
    Een aantal nieuwe laptops beschikt niet langer over USB-A. Lastig als je graag gebruik maakt van een dongel. Logitech levert bij deze headset een handige adapter zodat je de dongel eenvoudig geschikt maakt voor USB-C.
  3. Draadloos opladen
    De laatste functie die we uitlichten is het draadloos laden. Klap de oorschelpen naar binnen en leg de oorschelp zonder microfoon op je draadloze oplader. Handig als je houdt van een opgeruimd en kabelvrije werkplek.