Product Review – Poly Blackwire 8225


Featured Video Play Icon

Wil je thuis en op kantoor ongestoord kunnen bellen? Kies dan voor de Poly Blackwire 8225. Dankzij de combinatie van actieve ruisonderdrukking en Poly Acoustic Fence, is ieder gesprek voor jou en je gesprekspartner vrij van achtergrondgeluiden. Acoustic Fence blokkeert namelijk automatisch alle geluiden buiten de door jou ingestelde omgeving. Hoe groot deze omgeving is, bepaal je uiteraard zelf. Dit stel je eenvoudig in via de Poly Hub op je computer.

Werk je graag ongestoord in een rumoerige omgeving? Ook dat kan met de actieve ruisonderdrukking. Zet je favoriete playlist aan op Spotify en de geluiden om je heen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je bepaalt hierbij zelf hoeveel achtergrondgeluid je nog wél hoort. De ruisonderdrukking is namelijk in te stellen op drie standen: maximaal, gemiddeld of uit. Zo bepaal je dus hoeveel omgevingsgeluiden je hoort.

Blackwire 8225: topmodel hoofdtelefoon met hoog draagcomfort

Van een topmodel hoofdtelefoon mag je natuurlijk een hoog draagcomfort verwachten. De zachte oorkussens, instelbare hoofdband en microfoon die zowel links als rechts te gebruiken is, zorgen dat jij de hoofdtelefoon eenvoudig instelt. Combineer dit met een gewicht van slechts 186 gram en je begrijpt dat je deze hoofdtelefoon met gemak de hele dag draagt.

Verschillende varianten: voor ieder wat wils

Let er bij je bestelling op dat deze hoofdtelefoon verkrijgbaar is in verschillende varianten. Zo kan je hem bestellen met USB-A of USB-C en in een versie die is gecertificeerd voor Microsoft Teams of juist niet. De Microsoft Teams versie heeft een speciale knop in de afstandsbediening waarmee je Teams direct opent op je werkplek. Wil je meer weten? Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem contact met mij op voor een persoonlijk advies.

Specificaties Blackwire 8225

  • Flexibele microfoon met Acoustic Fence technology
  • Versie beschikbaar met speciale Microsoft Teams knop in de afstandsbediening
  • Hybride actieve ruisonderdrukking (ANC) met drie optimalisatie instellingen
  • Licht en comfortabel (186 gram)
  • Eenvoudig te verstellen hoofdband, oorschelpen én microfoonarm
  • Aansluiten op je pc of bureautelefoon via USB-A of USB-C
  • Geschikt voor Windows en Mac OS

Bestel de Poly Blackwire 8225 direct

Kies hieronder welke versie je wilt aanschaffen om door te gaan naar de webshop.